Sia őszintén beszélt függőségeiről: "Öngyilkos akartam lenni"

öngyilkos Sia őszinteség öngyilkosság függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál énekesnő, Sia őszintén beszélt függőségeiről. A világsztár bevallotta, hogy alkohol-és drogfüggő volt, és az öngyilkosság gondolatával is eljátszott.

„Tudtam, hogy ihatnék, ha akarnék, de máshogy döntöttem. A drogok viszont nagyon gyorsan a földhöz vágtak. Először csak fájdalomcsillapítókat szedtem, mint a cukorkát" – mesélte egy rádiós műsorban.

„Fél év alatt totális függő lettem. Öngyilkos akartam lenni. Tudtam, hogy ha így folytatom, vége lesz az életemnek. Le kellett állnom, hogy sikeres lehessek".

Forrás: MTI/Mohai Balázs

„Most már tudom, hogy rengeteg ember álmát valóra válthatom, és ez nagyszerű érzés, jobb, mint a drog vagy az alkohol" – vélekedett.

Sia bevallotta, hogy 2010-ben volt a legmélyebben, akkor búcsúlevelet is írt és készen állt arra, hogy öngyilkos legyen. Végül egy barátja mentette meg az életét - írja a Ripost.

„Volt a fejemben egy kis hang, ami azt mondta, élnem kell. Jelentkeztem az elvonóra, és ahányszor meginogtam, tudtam, hogy csak fel kell hívnom valakit, aki benne van a programban és tenni, amit mond"

– emlékezett vissza a 44 éves énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.