Feldolgozni a lehetetlent. Képtelen elszámolni a lelkiismeretével az az ausztrál anya, aki az utcáról nézte végig, ahogy hároméves ikrei meghalnak a lángba borult otthonukban.

A két kislány holttestére egymás kezét fogva találtak rá a tűzoltók. A fiatal nő Tanyka Ford és három gyermeke, a hároméves Aisha és Lailani, valamint ötéves bátyjuk, Dominic voltak otthon, amikor házukban kandallótűz miatt lakástűz keletkezett. A lángok gyorsan terjedni kezdtek, ekkor az egyik párna lángra kapott, Tanyka a kisfiú kezét fogva gyorsan kilépett a házból, hogy eloltsa azt, ám az ajtó becsapódott mögöttük. Az anya hiába próbált minden erejével visszajutni a házba, nem tudott. A tűzoltók kiérkezésekor már az egész otthonuk lángolt, a két bent ragadt kislány életét pedig már nem tudták megmenteni - írja a DailyMail. 

Forrás: Facebook

 „Gyűlölöm magam, amiért nem tudtam rajtuk segíteni, nem tudom, hogy valaha felfogom-e, hogyan történhetett ez az egész. Sajnos akármennyit imádkozom, bármit mondok, nem hozza vissza a kisbabáimat. A fájdalom kibírhatatlan" - nyilatkozta megtörten az édesanya.