Végignézte hogyan égnek halálra 3 éves ikerlányai

Forrás: https://www.katasztrofavedelem.hu/29/hirek/237342/elozze-meg-a-konyhatuzet#lg=1&slide=2 -
halál ikertestvér anyuka gyász tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feldolgozni a lehetetlent. Képtelen elszámolni a lelkiismeretével az az ausztrál anya, aki az utcáról nézte végig, ahogy hároméves ikrei meghalnak a lángba borult otthonukban.

A két kislány holttestére egymás kezét fogva találtak rá a tűzoltók. A fiatal nő Tanyka Ford és három gyermeke, a hároméves Aisha és Lailani, valamint ötéves bátyjuk, Dominic voltak otthon, amikor házukban kandallótűz miatt lakástűz keletkezett. A lángok gyorsan terjedni kezdtek, ekkor az egyik párna lángra kapott, Tanyka a kisfiú kezét fogva gyorsan kilépett a házból, hogy eloltsa azt, ám az ajtó becsapódott mögöttük. Az anya hiába próbált minden erejével visszajutni a házba, nem tudott. A tűzoltók kiérkezésekor már az egész otthonuk lángolt, a két bent ragadt kislány életét pedig már nem tudták megmenteni - írja a DailyMail.

Forrás: Facebook

„Gyűlölöm magam, amiért nem tudtam rajtuk segíteni, nem tudom, hogy valaha felfogom-e, hogyan történhetett ez az egész. Sajnos akármennyit imádkozom, bármit mondok, nem hozza vissza a kisbabáimat. A fájdalom kibírhatatlan" - nyilatkozta megtörten az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.