asztrológia heti ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold napról napra dagad, elsődleges célja az, hogy teljesen kikerekedjen és a Naptól kapott fényében ragyoghasson. Amíg erre az állapotra felkészül, addig fokozódó energiák jellemzik mindennapjainkat. A többletenergiák miatt alkalmanként túllőhetünk a célon – ezt tudatossággal jól és okosan lehet kezelni. Az extra energiákat használjuk fel önfejlesztésre, új dolgok megalkotására, segítségnyújtásra, vagy akár önkénteskedésre. Az új feladatokat örömmel végezzük, jó eredményekkel zárjuk - a rutin viszont nem lesz ínyünkre.

2020. május 25., hétfő a ♋ban (Növő hold, Rák)

A Hold nő, egyre kerekebb, több energiát ad, ezt pedig vétek kihasználatlanul hagyni. Teljesen világosan fogjuk érezni és látni, mi és/vagy ki szolgálja a fejlődési folyamatainkat, illetve gátolja azokat.

2020. május 26., kedd a ♋ban (Növő hold, Rák)

Eltökélten törekedjünk arra, hogy csend és béke vegyen minket körbe. Igaz, hogy keddet mutat a naptár, ám a hangos, zajos közeg és a túlzott felfordulás nem kívánatos részei ennek a napnak.

2020. május 27., szerda az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Gondoljuk át a közelmúlt különféle eseményeit. Kapkodás helyett legyünk megfontoltak. Lehetünk lendületesek, de minden lépést meg kell tervezni. Hivatalos ügyek, joggal összefüggő témák aktuálissá válnak.

2020. május 28., csütörtök az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Bár leterhelő, zsúfolt napnak ígérkezik, ettől még bátran tegyél nagy dolgokat, alkoss valami különlegest. Bármit, bárhol, bárkivel - csak tedd meg! Ha estére elfáradsz, akkor jól dolgoztál.

2020. május 29., péntek a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Vegyes energiák jellemzik a napot, a kedélyállapotunk ingadozhat, ám még így is jó lesz a nap vége. Amit mi érzünk, azt nem biztos, hogy mások épp úgy érzik. Fontos a békés kommunikációra való törekvés.

2020. május 30., szombat a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Ezt a napot a lehető legnagyobb mértékben szánjuk a családunkra, otthonunkra. Legyünk mértékletesek, az idő jelentős részét töltsük csendben. Felesleges kapkodni, azzal nem lehet előrébb jutni.

2020. május 31., vasárnap a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Ennek a hétnek az egyik legjobb napja lesz a mai. Ennek ellenére lehetőleg maradjunk otthon és ne ígérjünk meg semmit. Örvendjünk a csendnek, a harmóniának és tervezzük a jövőt aktívan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.