Egyedi és luxus kutyaházak, melyekbe akár mi is beköltöznénk

kutya luxus kutyaház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kutyaház régebben csupán funkcionális volt, és pokrócokkal próbáltuk komfortosabbá, télen pedig melegebbé tenni a kerti házi kedvenc számára. Mostanában azonban külön tervezők foglalkoznak stílusos kutyaházak építésével, de készen is lehet több százezerért venni.

Egy teraszt, hogy reggel kiülhessen napfürdőzni a kutyus?

Megoldható! Panoráma ablakos, fűthető, szigetelt kutyaólok várják, hogy a gazdik kényeztethessék velük kedvencüket. Itthon is lehet már olyan kutyaházakat kapni, amik vetekszenek egy kisebb autó árával, de, ha nem találnád meg a kertedhez és a házadhoz illőt, több cég is készen áll az egyedi igények kielégítésére.

Összegyűjtöttünk párat, hogy lásd, mi az itthoni kínálat:

1. Hőszigetelt luxus kutyaház - kutyahazgyar.hu 195.985 Ft, 2. Luxus kutyaház névtáblával - dog-box.hu 47.900 Ft, 3. Art luxus kutyaház - kutyahazmegoldasok.hu 995.817 Ft, 4. Luxus kutyaház - kutyahaz.eu, 5. Kutyaház terasszal - hazravalo.hu 62.000 Ft Forrás: Life.hu

Joggal merülhet fel azonban bennünk a kérdés, hogy miért kell egy kutyának erkély és tetőtéri ablak? A válasz egyszerű: nem neki van rá szüksége. Egy kutya gyakran családtag, sőt, időnként gyerekként tekint rá a gazdája. Innentől kezdve nem nehéz megfejteni, hogy miért is áldoznak súlyos pénzeket arra, hogy kutyusok a szerintük megérdemelt luxust kapja.

Rumer Willis kutyájának háza Forrás: Quibi

Extrém kutyaházak megrendelésre

Tyler Cameron és Delia Kenza egyedi, luxus kutyaházakat terveznek és készítenek. Beszélnek a gazdival, meghallgatják az elképzeléseit, megnézik hová is tervezik a kutyaházat, de számukra elengedhetetlen, hogy a házi kedvenccel is töltsenek némi időt.

Kyle Richards kutyáinak háza Forrás: Quibi

Mint mondják, minden kutyának más a személyisége, mások a szokásai és ők ezt is minden esetben figyelembe veszik a kis kuckó tervezésénél - olvasható a House Beautiful oldalán.

Teyana Taylor kutyájának háza belülről Forrás: Quibi

Az általuk tervezett kutyaházak akár kis kerti házak is lehetnének, hiszen mind a felhasznált anyag, mind a megvalósítás tekintetében az igényességen, a minőségen és az egyediségen van a hangsúly.

Wilmer Valderrama kutyájának háza Forrás: Quibi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.