Kovács Kati szerencsére továbbra is jól viseli a karantént

karantén Kovács Kati énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán a sztárok közül Kovács Kati az egyik, aki kifejezetten jól viseli a karantént. Persze ez nem azt jelenti, hogy örül neki, de láthatóan nem viseli meg. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, Kovács Kati képes olyan pozitívumokat is meglátni a kijárási korlátozásban, amit talán mások nem. Például, elmondása szerint sokkal jobban alszik, mert jóval kevesebb dolog miatt aggódik, hiszen nem dolgozik, nem járnak koncertekre, nem a zenekar körül forognak a gondolatai. Ettől függetlenül persze azt nem tagadja, hogy nagyon hiányzik neki a zene:

"Egyelőre remekül viselem a korlátozásokat, igaz, borzasztóan hiányzik a zene. Annak nagyon örülök, hogy a vidéki vendéglátóhelyeken már fel lehet lépni, nekem is nagyon hiányzik a színpad. Ennek ellenére úgy gondolom, csak akkor leszek teljesen nyugodt és a világ is akkor lesz újra a régi, ha sikerül előállítani a vírus elleni oltást. Hogy ez mikor sikerül, azt nem tudom, mindenesetre optimista vagyok" - mondta a Ripostnak.

Budapest, 2009. december 20. Somló Tamás és Kovács Kati a Csillag születik színpadán Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Azt is elárulta, hogy a kertészkedés, mint kedvenc szabadidős tevékenység mellett mostanában rákapott valami másra is, ami a vírusnak köszönhető:

"Az tény, hogy sokkal többet nézek tévét, leginkább a híradót. Eszem ágában sem volt pánikolni, azt viszont nagyon fontosnak tartom, hogy tájékozott legyek a járványhelyzettel kapcsolatban. Hírfüggő lettem, de bízom benne, hogy most már egyre pozitívabb híreket lehet majd hallani és olvasni" - mondja bizakodva az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.