Majka és Hajni tanácstalan az esküvőjüket illetően

esküvő házasság Majoros Hajni Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár elbizonytalanodott az esküvőjüket illetően, nem tudják, mi lesz a kitűzött dátummal. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Majka és Hajni június 20-án tervezték kimondani a boldogító igent, a koronavírus-járvány miatt azonban már egy ideje az elhalasztáson gondolkodnak. Korábban azért került ez szóba, mert egyáltalán nem voltak biztosak abban, hogy június második felére a korlátozások hogyan enyhülnek majd, most pedig azon is elgondolkodtak: vajon tető alá tudják-e hozni a lagzit mindössze pár hét alatt?

"Jó kérdés, hogy mi lesz az esküvővel, mert sajnos még mi magunk sem tudjuk. Nem biztos, hogy megtartjuk, de az sem, hogy elhalasztjuk" - kezdte Majka, aki természetesen egyáltalán nem boldog a kialakult helyzettől.

Forrás: Instagram/Majka

"Mindketten nagyon szomorúak vagyunk, mert vártuk az esküvőt, de most az ésszerűség a döntő. Egyrészt önfeledten sem lehet mulatni ebben a helyzetben, másrészt pedig alig maradt időnk a kitűzött dátumig, pedig rengeteg a szerveznivaló egy lagzi körül" - folytatta Hajni.

Egyet azonban biztosan leszögeztek: bárhogy is alakulnak a dolgok, nem fújják le a nagy napot, maximum elhalasztják - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.