Vérfertőző házasságra készül biológiai apjával egy 18 éves lány.

A neve elhallgatását kérő 18 éves lány egy interjúban beszélt közelgő esküvőjéről a The Cut Magazinnak - írja a Yahoo.com. A fiatal nő elmeslte, hogy biológiai apjával 12 éve nem találkozott, két évvel ezelőtt azonban egyszer csak ismét feltűnt a semmiből, és újra felvette vele és édesanyjával a kapcsolatot.

Apa és lánya online kezdtek chatelni egymással, és hamar kiderült, milyen sok közös van bennük.

„Ugyanazok a kedvenc sorozataink és imádunk rajzolni"– mondta a lány, aki már az első együtt töltött napokban rájött, mennyire vonzódik apjához.

Rájöttünk, hogy nagyon erős közöttünk a vonzalom ezért miután megvitattuk, hogy baj lenne -e, ha csókolóznának, csókolóztunk, majd le is feküdtünk egymással- mesélte a magazinnak a lány, akinek ráadásul az apja vette el a szüzességét.

A kép illusztráció.Forrás: Shutterstocks

A lány édesanyja nem tud a vérfertőző kapcsolatról, a férfi szülei, és a lány nagyszülei viszont igen, és ők el is mennek az esküvőre. Az internet teljesen kiakadt a fiatal lány történetén, sokak szerint súlyos betegséggel küzdenek mindketten, és segítségre lenne szükségük.

Utóbbiak nem járnak messze az igazságtól: a jelenség neve Genetic Sexual Attraction (genetikai alapú szexuális vonzalom), ami egy olyan abnormalitás, ami akkor következhet be, amikor a vér szerinti szülő nem neveli fel a gyerekét, akivel csak jóval később, évek múlva találkozik, és így más jellegűvé válik a kapcsolatuk.