Kiderült! A férfiak szerint ezek a legszexibb női ruhadarabok

nők ruhadarab férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miniruha csipkével és köldökig dekoltát felső az első, ami ilyenkor a nők fejébe megfordul, a válasz azonban sokkal meglepőbb. A férfiak szerint a legszexibb ruhadarabok korántsem annyira kihívóak, mint azt mi gondolnánk. Íme, 4 viselet, ami a pasik szerint igencsak vonzó!

1. Garbó

Mi nők nem is gondolnánk, de a férfiak megvesznek a tiktokzatos ruhadarabért. Pontosan amiatt számít dögösnek, hogy nem mutat semmit, maximum szép alakot és dögös ciciket. Ennyi elég is ahhoz, hogy a pasik fejét elcsavard.

Forrás: Northfoto

2. Baseball sapka

A legtöbb srác imádja, ha a csajok vagy esetleg barátnőjük sportosabban és lazábban öltözködik. A legkiválóbb kiegészítő lehet ebben az esetben egy vagány baseball sapka. Nyáron rendkívül praktikus, sőt szuper jól jön akkor, ha nincs időd foglalkozni a hajaddal, plusz néhány elismerő pillantást is bezsebelhetsz benne.

3. Bőrdzseki

Az örök darab, ami soha sem megy ki a divatból, mindenki szekrényében ott lapul legalább egy. Úgy, ahogy mi nők, ekképpen a férfiak is őrülten szexinek és vadítónak tartják azokat a hölgyeket, akik ebben az extra ruhadarabban jelennek meg. Ha ezt viseled biztosan magadra hívod a figyelmet!

+1. Nadrágkosztüm

Nem kell túl sokáig magyarázni miért szeretik ennyire a férfiak: egy nő igazán erősnek és céltudatosnak tűnik egy jól szabott elegáns nadrágkosztümben és persze emiatt brutál vonzó a férfiak számára. Egy csinos magassarkúval tökéletesítheted az összképet - írja a thetalko.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.