Sylvester Stallone eladta saját kutyáját, hogy ételt tudjon venni magának

Forrás: AFP/NurPhoto/Bastiaan Slabbers -
kutya szegénység Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság szinte elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a világ egyik legnagyobb hollywoodi sztárja, Sylvester Stallone éhezett. A Rocky sztárja azonban annyira sanyarú életkörülmények között élt, hogy kénytelen volt saját kutyáját is eladni.

26 éves korára már egy fillére sem maradt, minden tulajdona egy lyukas cipő, két bő nadrág és egy garzonlakás volt, ahol feleségével és imádott kutyájával, Butkussal éltek együtt. Először még a jegygyűrűt adták el, amikor azonban az ebből befolyó összeg is elfogyott, egy igazán szívfacsaró döntésre szánta el magát. Eladta az imádott kis kedvencet, hogy ételt tudjon venni maguknak - írja Snopes.

A színészt nagyon megviselte az eset, hiszen nem egyszerű kutyának, hanem egyik legjobb barátjának tartotta. Miután azonban sikerült eladnia a Rocky forgatókönyvét, egyből elment, hogy visszavásárolja Butkust.

A kutyus új tulajdonosa tudta, mennyire kétségbeesetten vágyik rá, ezért jóval az eredeti vételár fölött, 15000 dollárért volt csak hajlandó visszaadni őt. Stallone kifizette a húzós összeget, és hazavitte régi barátját. Annyira szerette kedvencét, hogy még az ikonikus film pár jelenetében is szerepet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.