Négykézláb indult boltba egy orosz nyugdíjas - Videó

Forrás: Shutterstock -
Oroszország videó nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívfacsaró felvétel látott napvilágot Oroszországban: egy idős asszony a földön kúszva indult bevásárolni.

Oroszország Permi határterületén található kisvárosban Csajkovszkijben egy férfi vette észre az utcán az idős hölgyet, aki négykézláb közlekedett, a bevásárlótáskáját pedig lökdöste maga előtt.

A férfi azonnal a segítségére igyekezett, próbálta elmagyarázni a nőnek,hogy vannak a városban önkéntesek, akik örömmel bevásárolnának neki, csupán írja össze mire van szüksége. A nyugdíjas erre azt felelte, hogy járt már nála ilyen segítő, de az végül nem vette azt meg, amire szüksége volt.

Négykézláb indult boltba egy orosz nyugdíjas (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi ezek után adott neki egy telefonszámot, ahol segítséget kérhet; majd pedig feltöltötte a videót az internetre és felvette a kapcsolatot a 360 nevű tévécsatornával. A tévésekkel felvette a kapcsolatot az asszony és is üzent is nekik. Később kiderült, Ludmila Gavrilovának hívják, és közel hat éve a hátára esett, azóta pedig mozgáskorlátozott.

értetlenkedett Ludmilla, aki úgy véli kissé felnagyították a problémáját.

IDE kattintva megnézheted a felvételt az idős nőről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.