Alexandra Cadantut sokkolta Serena Williams meztelen teste

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Bryan Bedder -
meztelenség tenisz vallomás Serena Williams alexandra cadantu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexandra Cadantu nem tudott világraszóló sikereket elérni a teniszben, most mégis olyat tett, ami miatt emlékezni fognak rá.

A 30 éves román játékos, Alexandra nemrég felelevenítette a 2012-es Australian Open-szereplését, ahol rögtön az első körben búcsúzott, mégis egy életre szóló élménnyel gazdagodott.

"Amikor beléptem az öltözőbe, Serena Williams pőrén állt előttem. Bevallom, sokkot kaptam, amikor megpillantottam a meztelen amerikai világsztárt. Soha nem felejtem el ugyanis a hatalmas izmait, óriási melleit, focilabda nagyságú, kerek fenekét. Még szerencse, hogy nem sokan öltözhettek együtt Serenával, hiszen ha valaki döbbenetes alakját meglátja, valószínűleg már az öltözőben feladja a meccset.

Az egyéniben 23-szoros Grand Slam-győztes, fiatalabbik Williams lány korábban elárulta, hosszú ideig küzdött azzal, hogy elfogadja az alakját. Úgy akart kinézni, mint a nővére, Venus. Huszonhárom évesen azonban rájött, fölösleges kínoznia magát, soha nem lesz manökenkülseje -írja a Bors.

"El kellett fogadnom, hogy ilyen, nem mindennapi alakkal teremtett a Mindenható" – magyarázta a 38 éves teniszező.

Serena Williams meztelen látványa sokkolta a teniszezőt. Forrás: AFP/2016 Getty Images/Bryan Bedder

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.