Brad Pitt szerelmes üzenetei tették tönkre Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságát?

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mt / Mega -
Brad Pitt válás szerelmeslevél Justin Theroux szerelem Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb hírek szerint Jennifer Aniston és volt férje, Justin Theroux házasságának részben a Bradtől kapott szerelmes üzenetek vetettek véget...

Mindenkit sokkolt, amikor az álompárnak hitt Brad Pitt és Jennifer Aniston 2005-ben bejelentette a válásukat. A szexi színész rögtön Angelina Jolie karjaiban kötött ki, Anistonnak viszont beletelt pár évbe, míg újra rátalált a szerelem.

Forrás: OK! Magazine

A színésznő végül Justin Theroux mellett találta meg újra a boldogságot: ők ketten először 2007-ben találkoztak a Trópusi vihar forgatásán. Évekig együtt jártak, 2015-ben összeházasodtak, de két évre rá, 2017-ben már elkezdődtek a gondok a házasságukban -írja Mirror.

Aniston 2018 februárjában ünnepelte a 49. születésnapját, azonban a bulin a férje nem jelent meg. Néhány nappal később a pár bejelentette válásukat.

A hírek szerint Justin teljesen összeomlott, amikor megtalálta Aniston Bradtől kapott titkos szerelmes üzeneteit, amiket még akkor írt, amikor együtt voltak. A váláshoz ez is nagyban hozzájárult, de a fő probléma az volt, hogy nem tudtak megegyezni, New Yorkban vagy Los Angelesben folytassák közös életüket.

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mt / Mega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.