Szandi szeretné visszakapni piros, svájci sapkáját

rajongó sapka Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy több mint húsz évvel ezelőtti koncertjén meggondolatlan dolgot tett: a tömegbe hajította ikonikus, piros svájci sapkáját. Most már bánja, és a rajongók segítségét kéri.

Szandi még 1999-ben lépett fel a Budapest Sportcsarnokban Fenyő Miklós nagykoncertjén. A hangulat annyira fergeteges volt, hogy az énekesnő a buli hevében a tömegbe dobta védjegyévé vált sapkáját. Már akkor megbánta, most szeretné visszaszerezni.

Szandinak nagyon hiányzik a híres, piros svájci sapka. Forrás: TV2

„Gondoltam, meglepem Miklós bátyámat azzal, hogy felveszem a piros pöttyös ruhát és a piros svájci sapkát. Akkor a húszas éveim elején jártam, tehát még felvehettem azt a ruhácskát. Kimentem a színpadra, és annyira jó volt a hangulat, én pedig olyan jól éreztem magam, hogy gondolkodás nélkül lekaptam a sapkát a fejemről, és odadobtam a közönségnek. Már röptében megbántam!"

– mondta el a Ripostnak.

Most azt szeretné kérni, hogy akinek megvan ez a sapka, adja vissza neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.