Leszúrta párját, mert az csupán SMS-ben köszöntötte fel születésnapján

Forrás: Pixabay.com -
szúrás féltékenység születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves Janet Kearns kis híján végzett párjával, mert az nem személyesen köszöntötte fel őt születésnapján.

Fontos azt is megemlíteni, hogy a 60 éves férfi Alan Pearce május 3-án szakított Janettel beteges féltékenysége miatt. A nőnek viszont másnap, május 4-én van a születésnapja. A hatalmas civakodás miatt a férfi csak egy üzenetet írt a nőnek, ez viszont meglehetősen kiverte a biztosítékot az asszonynál. Azonnal Alan lakására sietett, ahol annyira agresszívan viselkedett, hogy barátja a rendőröket akarta hívni, amire Kearns válaszul a falhoz csapta a vonalas telefont. Pearce ekkor elindult a kertbe, hogy a mobiljáról tárcsázza a hatóságokat, azonban ekkor a féltékeny barátnő hátulról egy 15 centiméteres konyhakést vágott a férfi karjába - írja a TheSun.

Forrás: Pixabay.com

A jól célzott szúrás ütőeret ért, a férfi a sokktól és az ijedtségtől összeesett, és bár rengeteg vért veszítve haldoklott a földön, a nő kegyetlenül magára hagyta kiszolgáltatott párját. Alan szerint, ha a rendőrök és a mentők nem érkeznek ki perceken belül, meghalt volna. Több műtéten is átesett, kezének három ujját azonban nem érzi.

Janet Kearnst hat év letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.