Koronavírus: Nyertes Zsuzsa nem omlott össze a karantén miatt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színésznő Nyertes Zsuzsa koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa nem adja magát könnyen: nem engedte, hogy a karantén elvegye tőle a pozitív gondolkodását. 

Korábban Nyertes Zsuzsa arról mesélt, hogyan tudja megőrizni fiatalos, bomba külsejét. Mint kiderült, büszke az alakjára, és szívesen hord olyan ruhákat, amelyekben ez látszik is. Nem csoda, hogy a karantén idején is igyekezett megőrizni a régi formáját.

Elmondása szerint nem csak fizikailag, hanem lelkileg is sokat törődött magával az önkéntes karantén ideje alatt, hiszen ő is ugyanúgy munka nélkül maradt, mint a többi színész, és fogalma sem volt, mit hoz majd a jövő.

Forrás: TV2

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy minden esetben átlendültem a holtponton, és pozitívan tudtam felfogni a helyzetemet. Sokat mozogtam, a lelkemmel is foglalkoztam, nem híztam el, és testileg-lelkileg felfrissülve várom, hogy újra dolgozhassak. Felkérések már vannak, és bízom benne, hogy ezeket az előadásokat meg is lehet majd tartani" - mesélte a Ripostnak.

Az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy sajnos bármi megtörténhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.