Meztelenül sétált be az online jógaórába a műsorvezető, Chris Cuomo

Forrás: Getty Images for SiriusXM/2019 Getty Images/Cindy Ord -
Chris Cuomo meztelen kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen helyzetbe került Chris Cuomo, a CNN műsorvezetője, ugyanis nem vette észre, hogy felesége, Cristina Greeven Cuomo online jógaórát tart, ezért meztelenül flangált mögötte. A nőnek sem tűnt fel a háttérben ácsorgó pucér férje.

Elkapta a koronavírust a CNN ismert műsorvezetője, Chris Cuomo, ezért kénytelen volt otthon maradni. Unalmában meztelenül sétálgatott a kertben, nem is sejtve, hogy belekerült felesége online jógaórájába. – írta meg a timesnownews.com.

Meztelenül sétált be az online jógaórába a műsorvezető, Chris Cuomo Forrás: Getty Images for SiriusXM/2019 Getty Images/Cindy Ord

A nő éppen élőben tartott órát, és neki sem tűnt fel, hogy mögötte a férje pucéran mászkál. A videót azóta törölték, de néhány fotót sikerült megmentenie az internet népének.
Az esetet maga Cuomo és a csatorna sem kommentálta eddig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.