Vitray Tamás volt feleségéről, Földi Teriről vallott: "Nem ismert meg"

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
betegség házasság szerelem Vitray Tamás Földi Teri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitray Tamás és Földi Teri tíz évig alkottak egy párt. A színésznő halála előtt 30 évig nem is beszéltek egymással, és Vitraynak fogalma sem volt egykori szerelme súlyosbodó betegségéről.

Vitray Tamás nem emlékszik, mikor vette feleségül Földi Teri színésznőt, kalandos megismerkedésükre azonban tisztán emlékszik. -írja a legfrissebb Story magazin.

Vitray Tamás még nős volt, amikor 1963-ban megismerkedett Földi Terivel. Amikor a tévés bevallotta otthon, hogy szerelmes, a második fiával várandós felesége ajtót mutatott neki.

„Vívódtam, kínlódtam, végül visszaköltöztem a családomhoz. Rézi pedig csak annyit mondott: Ők hárman erősebbek, nyertek"

– mondta Vitray, aki 13 évvel később ismét összejött a színésznővel, és 10 évig éltek együtt.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Ezután Vitray és Földi Teri 30 évig nem találkoztak, és nem is beszéltek egymással. A tévés a színésznő betegségéről sem tudott, csak akkor értesült Teri állapotáról, amikor már kórházba került.

Mosolyogva fogadta, jókedvű volt, és amikor a legendás tévés arra kérte, menjenek sétálni az udvarra, nagyon nevetett.

„Ránéztem, Rézike, én a te volt férjed vagyok! Újra csak nevetett. Már nem ismert meg"

– emlékezett vissza Vitray, aki az utolsó napokban a színésznő mellett volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.