Ezt nem fogod elhinni! Összeházasodnak Hódi Pameláék?

Forrás: Tóth Bence/Instagram -
esküvő Hódi Pamela szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta Hódi Pamela és Tóth Bence szakításától hangos a sajtó, ám most talán mégis új fordulatot vett az ügy?

A jegyespár összeveszése óta, mindenki azt találgatja, vajon kibékülnek-e, és lesz esküvő. Hódi Pamela és Tóth Bence jelenleg nem alkot újra egy párt, azonban a sztárok jósnője, Gazsi Gizi szerint nagy erre az esély, hogy kibéküljenek. Gizi szerint az elválás nem volt meglepő, ugyanis a csillagok sem ígértek nekik hosszú távú kapcsolatot - írja a BlikkRúzs.

Bár vannak érzelmeik egymás iránt, nem érzik úgy, hogy együtt kellene megöregedniük - egyszerűen nincs meg bennük a vágy az elköteleződésre. Ez nem ikerláng szerelem, csupán fellángolás, viszont sok mindent tanulnak egymástól, amit kamatoztathatnak majd a következő kapcsolatukban. Mindkettőjükre vár még a nagy ő, de Pamela életébe előbb érkezik meg az igazi. Ehhez viszont a szakítás után talpra kell állnia és megerősödnie" -magyarázta a jósnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.