Csúnyán visszaéltek Rúzsa Magdi nevével - az énekesnő ügyvédet fogadott

Forrás: Falus Kriszta -
Rúzsa Magdi visszaélés per énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi közösségi oldalán fakadt ki, miután egy fogyasztószereket forgalmazó cég mostanában az ő nevével és képével próbálja eladni a termékeit.

Az énekesnő nem tűri, hogy visszaéljenek a nevével és az arcával, ezért megtette a szükséges jogi lépéseket.

"Emberek!!!! Nem reklámozok fogyasztószert!!!! KAMU!!!!!Ne vegyétek meg!!!!!!!!!!!!!!!! A tavalyi fotóimat torzítják el. Sosem kellett 17-20 kg-től megszabadulnom. 10 éve keményen sportolok és odafigyelek az étrendemre. Futok, bokszolok, súlyokkal dolgozom, kardiózom , lovagolok, koncertezek, ahol leugrálok néha 1 kg-t is a másfél óra alatt és egészségesen táplálkozom. Így tartom formában magam."

-írta a posztban Magdi.

De az énekesnő nem állt meg itt, mivel visszaéltek a nevével és a fotójával, jogi útra terelte az ügyet.

"A rendőrséghez fordultam, és feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen. De nemcsak a rendőrök segítségét kértem, ügyvédet is fogadtam. Az arcommal, a nevemmel visszaélőknek innen is üzenem: hosszú az úristen keze, mindenkit utolér!"

- nyilatkozta a Borsnak.

Forrás: Falus Kriszta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.