asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap reggelig fogyóban lesz a Hold, így pedig érezhetően csökken az energiánk, fogy a lendületünk, kevésbé leszünk aktívak, nagy dolgokba kevésbé ajánlatos belevágni – ugyanakkor nagy bajunk nem esik. Az Újholdat követően égitestünk növekedésnek indul, s éltető energiával tölti fel a testet és lelket vasárnap. Emellett persze megeshet, hogy alkalmanként nem a legjobb dolgokra használjuk az időnket, ugyanakkor sok tennivalónak a végére járunk. Csak fontos és nem halasztható esetben ajánlott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése.

2020. június 15., hétfő a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Igyekezz békében lenni önmagaddal és környezeted tagjaival. Kerüld messzire a vitát, a konfrontáció lehetőségét. Fontos feladat a csend megtartása, így a gondolataidat végre meg fogod hallani!

2020. június 16., kedd a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Figyeljünk a friss információkra! Pont azt fogjuk látni ezen a napon, ami valós. Nem többet és nem kevesebbet láthatunk, mint magát a színtiszta valóságot. Mondjuk, lehet, hogy kissé fájni fog...

2020. június 17., szerda a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Fogadd el sürgősen azt, hogy nem megy minden úgy, mint a karikacsapás... Néhol döcög, picit akadozik, annak is megvan a maga oka. Eredményt az hoz, ha lassan jársz, s tovább érsz...

2020. június 18., csütörtök a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Ami ezen a Holdnapon zajlik, az alapvetően meghatározza a következő teljes Holdhónap lehetőségeit, az eseményeket, találkozásokat, sikereket és kudarcot. Sok fontos dolgot kell elrendezni.

2020. június 19., péntek az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Összességében hatékonyak és eredményesek leszünk, ám ne azon az áron, hogy másokon áttaposunk, netán vitát robbantunk ki. Törekedjünk a békre, mutassunk másoknak kiutat a sötétségből.

2020. június 20., szombat az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Minden körülmény adott ahhoz, hogy végre belássuk, hol és mikor hibáztunk. Mivel ez egy szókimondó nap, fontoljuk meg, mit mondunk és kinek. Ha jó helyre célzunk, nyert ügyünk van.

2020. június 21., vasárnap a ♋ban (Újhold, Ikrek)

Az elhamarkodott döntéseket illik messzire kerülni – főleg, ha azok anyagiakkal és ingatlannal függenek össze. Délután viszont aktivitásra és tettekre fel, érdemes nagy dologba kezdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.