Berki Krisztián érzelmeiről vallott és a követői tanácsát kérte

lélek szex szerelem pszichológia Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi poszt került fel nemrég Berki Krisztián oldalára: érzelmeiről vallott, sőt, a követők véleményét is kikérte. 

Berki Krisztián nemrég elképesztően romantikus posztot tett közzé az oldalán, melyből kiderül, milyen fontos számára Mazsi, Nati, illetve a kettejük kapcsolata. A sztár megható sorai felrobbantották az internetet, a követők nem győztek gratulálni csodálatos családjához.

Most ismét a lélek dolgairól posztolt, jobban mondva két könyvről - ugyanis nem tudja eldönteni, melyiket is kellene először elolvasnia. Ezzel kapcsolatban kérdezte ki a követők véleményét, kis segítségképpen pedig elárult magáról néhány tényt. Hátha így könnyebben tudnak majd dönteni:

"Segítsetek. Ti melyikkel kezdenétek? Az első a véremben van. A szex nálam örömszerzés a partnerem számára. A második nehezebb dió, amikor valaki elkezdett szeretni, elmenekültem.... mostanáig. A gyűlölet pedig nemhogy a 300-as szókincsemből, de még a az énemből is kimaradt. Gyűlölni eddig még soha senkit nem tudtam. Viszont hibázni nálam csak egyszer lehet..." - írja a sztárapuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.