Détár Enikő még sosem volt ilyen sokáig távol a színpadtól

Détár Enikő színésznő visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő egy friss interjúban elárulta, milyen érzés volt visszatérni a színpadra.

Ahogy azt korábban megírtuk, Détár Enikőnek sem maradt munkája a koronavírus miatt. A többi hírességgel együtt a színésznő is karanténba kényszerült, és egy időre le kellett mondania a hivatása gyakorlásáról. A sztáranyuka azonban nem riadt meg ettől a helyzettől sem, hamar feltalálta magát és elment árufeltöltőnek.

Most azonban 3 hónap kihagyás után újra színpadra állhatott kollégáival együtt. A Turay Ida Színház művészei Szarvason léptek fel és örvendeztették meg a közönséget. Enci nyilvánvalóan nagyon örült a lehetőségnek, de elárulta, hogy azért voltak félelmei is.

Fotó: Polyák Attila - Origo

ennyi ideig a gyerekeim szülése után sem voltam távol a színpadtól.

mesélte a Borsnak

Szerencsére azonban minden a lehető legjobban alakult, és vidámsággal, örömmel gazdagodva tért haza:

Ezer néző férne el a helyszínen, de mindössze 250 embert engedtek be, előzetes regisztráció után. Szó szerint, egyesével örültünk mindannyiuknak. Mérhetetlenül kedves volt velünk mindenki. Annyira jó volt, újra együtt lenni - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.