Orosz állampolgárságot kért Natalia Oreiro

Forrás: Sputnik/Evgenya Novozhenina -
Oroszország állampolgárság Natalia Oreiro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ivan Urgant, az orosz műsorvezető „a legoroszabb külföldi színésznőnek" nevezte Natalia Oreirot, innen jött az ötlet, hogy a sztár szeretne orosz állampolgár lenni.

Az énekesnő az orosz hírügynökségnek, a TASZSZ-nak számolt be arról, hogy a Buenos Aires-i orosz nagykövetségre látogatott, ahol az utazással kapcsolatos teendőket intézte, amikor megkérdezték tőle, nem szeretne-e orosz állampolgár lenni, mire igent mondott, és kitöltötte a papírokat.
Az ötlet onnan jött, hogy tavaly az orosz műsorvezető, Ivan Urgant azt mondta, ő „a legoroszabb külföldi színésznő". Erre Oreiro közölte, Putyinnak meg kellene adnia számára az állampolgárságot.

Natalia Oreiro nagyon megszerette Oroszországot. Forrás: Sputnik/Evgenya Novozhenina

A színésznő elárulta, már az első látogatásakor is otthon érezte magát az országban. Ráadásul komoly rajongótábora van ott, Nasa Natasa (A mi Natasánk) néven, akiktől 15 orosz szuvenír útlevelet kapott ajándékba.
Nem ez az első alkalom egyébként, hogy hírességek orosz állampolgárságot kaptak, például Gérard Depardieu és Steven Segallal is orosznak mondhatja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.