asztrológia holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi nap-éj egyenlőség és Újholdat követően a Hold napról napra többet mutat meg magából, dagad, s elsődleges célja az, hogy teljesen kikerekedjen és később a Naptól kapott teljes fényében ragyoghasson. Amíg erre az állapotra felkészül, addig fokozódó energiák jellemzik mindennapjainkat. A többletenergiák miatt napról napra javul a teljesítőképességünk, viszont alkalmanként túllőhetünk a célon – ezt tudatossággal jól és okosan lehet kezelni. Az extra energiákat használjuk fel önfejlesztésre, új dolgok megalkotására, segítségnyújtásra, vagy akár önkénteskedésre.

2020. június 22., hétfő a ♋ban (Növő hold, Rák)

Légy lelkes és befogadó minden új dologra. A Hold növekszik, sok energiát ad, ezt pedig vétek kihasználatlanul hagyni. Teljesen világosan fogjuk érezni és látni, mi és/vagy ki szolgálja a fejlődési folyamatainkat.

2020. június 23., kedd a ♋ban (Növő hold, Rák)

Új munka, új szerelmi és baráti kapcsolatok lehetősége nyílik meg előtted. Igaz, hogy keddet mutat a naptár, ám a hangos, zajos közeg ne adjon okot a megfutamodásra. A társasági élet hasznos lehet.

2020. június 24., szerda az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Átlagos, viszont összességében jó nap lesz. Gondoljuk át a közelmúlt eseményeit. Kapkodás helyett megfontoltság ajánlott. Lehetünk lendületesek, de minden lépést meg kell tervezni.

2020. június 25., csütörtök az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Bár leterhelő, zsúfolt napnak ígérkezik, ettől még bátran tegyél nagy dolgokat, alkoss valami különlegest. Csakis megfontolt cselekvés javallott. Ha estére elfáradsz, akkor jól dolgoztál.

2020. június 26., péntek a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Vegyes energiák jellemzik a napot, a kedélyállapotunk ingadozhat, ám még így is jó lesz a nap vége. Amit mi érzünk, azt nem biztos, hogy mások épp úgy érzik. Ma ne sétálj be olyan utcákba, amikben még sosem jártál.

2020. június 27., szombat a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Érzelmekkel teli nap, ezért a lehető legnagyobb mértékben szánjuk a családunkra, otthonunkra az időnket. Legyünk mértékletesek, maradjunk csendben. Felesleges kapkodni, azzal nem lehet előrébb jutni.

2020. június 28., vasárnap a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Ennek a hétnek az egyik legjobb napja lesz a mai. Ennek ellenére lehetőleg maradjunk otthon és ne ígérjünk meg semmit. Örvendjünk a csendnek, a harmóniának és tervezzük a jövőt aktívan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.