Nem semmi, micsoda jelenetek láthatók Biga, azaz Heincz Gábor új klipjében. 

Nemrég írtunk Heincz Gáborról, aki Szulák Andi tévéműsorában arról mesélt, miképpen segíti a hajléktalanokat. A segítőkész zenész elárulta, nem is tudná elképzelni, hogy ne segítsen, ha lát egy rászorulót. 

Most azonban egy sokkal vidámabb téma kapcsán cikkeznek róla, hiszen megjelent új dala, a Madame videoklipje. A felvétel az éjszakai élet különböző aspektusait mutatja be a rajongóknak.

Heincz Gábor BigaForrás: Instagram, Heincz Gábor Biga

 Sőt, igen megdöbbentő jelenetekben láthatjuk Bigát: a klip például azzal indul, hogy a sztár a sivatag közepén találja magát megkötözve egy átbulizott éjszaka után. A klip másik főszereplője egy hölgy, aki mindennap az éjszakai bárokat járja, és mit sem sejtő férfiakat lop meg. Szerencsére azonban, mint megtudtuk, Gábornak nem volt ilyen tapasztalata a gyengébbik nemmel: 

"Személyesen velem nem történt ilyen, és azt nagyon fontos leszögeznem, hogy a nők többsége egyáltalán nem ilyen. A nők legnagyobb rajongója vagyok! Imádom az odaadásukat, a féltésüket, a gondoskodásukat, a kitartásukat, a hangulatingadozásaikat, a finom kezeiket, egyszerűen a lényüket! Nekem eddig nagy szerencsém volt a barátnőimmel. Szuper jó fej, szexi és intelligens lányokkal hozott össze a sors, amiért nagyon hálás vagyok. És persze hozzá kell tenni, hogy a férfiak sem angyalok, sőt...! De hát annyi női előadó énekelt már a szemét pasikról, épp itt volt az ideje, hogy szót ejtsünk a huncutabb lányokról is!" - mondta a Blikknek.