Megkötözték és megverték új klipjében Heincz Gábor Bigát - Videó

Heincz Gábor Biga videoklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi, micsoda jelenetek láthatók Biga, azaz Heincz Gábor új klipjében. 

Nemrég írtunk Heincz Gáborról, aki Szulák Andi tévéműsorában arról mesélt, miképpen segíti a hajléktalanokat. A segítőkész zenész elárulta, nem is tudná elképzelni, hogy ne segítsen, ha lát egy rászorulót.

Most azonban egy sokkal vidámabb téma kapcsán cikkeznek róla, hiszen megjelent új dala, a Madame videoklipje. A felvétel az éjszakai élet különböző aspektusait mutatja be a rajongóknak.

Heincz Gábor Biga Forrás: Instagram, Heincz Gábor Biga

Sőt, igen megdöbbentő jelenetekben láthatjuk Bigát: a klip például azzal indul, hogy a sztár a sivatag közepén találja magát megkötözve egy átbulizott éjszaka után. A klip másik főszereplője egy hölgy, aki mindennap az éjszakai bárokat járja, és mit sem sejtő férfiakat lop meg. Szerencsére azonban, mint megtudtuk, Gábornak nem volt ilyen tapasztalata a gyengébbik nemmel:

"

Nekem eddig nagy szerencsém volt a barátnőimmel. Szuper jó fej, szexi és intelligens lányokkal hozott össze a sors, amiért nagyon hálás vagyok.

mondta a Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.