„A nő nem sokat ér” – Dér Heni állandóan ezt hallgatta édesapjától

Forrás: Instagram -
párkapcsolat nevelés apa Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon konzervatív nevelést kapott, édesapja szerint ugyanis a nők nem sokat érnek. Dér Heniben ez mély nyomot hagyott, sokszor emiatt lett vége a párkapcsolatainak.

A sztár bevallotta, erős megfelelési kényszer élt benne édesapja felé, hiszen mindig azt hallgatta tőle, hogy a nőknek nem sok hasznuk van.

„Huszonöt éves koromig élt bennem erősen a megfelelési kényszer. Édesapámnak akartam imponálni. Már tudom, hogy részemről megfelelési kényszer volt, hogy fiús dolgokat csináltam, fiús voltam, fiúkkal dolgoztam, vagány voltam, versenyeztem, autókon gumit cseréltem. Hiszen ezt hallgattam kicsi koromtól kezdve a környezetemben: 'A nő nem sokat ér', 'a nő az csak egy oldalborda', 'mihaszna'... nálunk nagyon erősen dominált a konzervatív nevelési stílus, fókuszban a családi értékekkel" – mesélte Heni az Osváth Zsoltnak adott interjújában.

Dér Heni sokáig nem értette, miért érnek véget a párkapcsolatai. Forrás: Instagram

Sajnos ez a neveltetés kihatott Heni párkapcsolataira is, egy idő után elgondolkodott, miért értek folyton véget egy idő után ezek a szerelmek.

„Volt idő, amikor azt gondoltam, hogy talán azért vagyok sikertelen a szerelemben, mert sikeres vagyok a szakmámban, és ez az élet rendje. Aztán rájöttem arra, hogy a szakításaim bizony nagy részben az én hibámból történtek. Versenyeztem a párjaimmal, képtelen voltam megmutatni a gyenge oldalamat. Azt hittem, ezt várják el tőlem. Pedig dehogy! Én vártam ezt el magamtól, az otthonról hozott beidegződések miatt. Nos, ezeket dobtam le végre! Egy szerelem kellett hozzá" – fejtette ki a Borsnak.
Ma már Heni nem akar megfelelni senkinek, és azt sem bánja, hogy konzervatív nevelést kapott, mert sok értéket magával hozott ebből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.