Epres Panni tíz évet várt Benedek Tiborra: "Rájöttünk, hogy egymás nélkül nincs értelme…"

Forrás: Instagram/eprespanni -
Epres Panni házasság Benedek Tibor szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benedek Tibor és Epres Panni kapcsolatáról mindenkinek az örök szerelem, a harmónia, a boldogság és a sorsszerűség jut eszébe. A modell mindig tudta, hogy Tibor a nagy ő...

Epres Panni és Benedek Tibor kapcsolata még a kilencvenes években kezdődött, amikor a modell elkísérte az édesanyját egy egyetemi évfolyam-találkozóra. Az akkor 16 éves Panni az iskola tornatermében találkozott először az akkor 20 éves válogatott sportolóval, aki fenekestül felforgatta a fiatal lány életét.

"Zavaromban elkezdtem a labdát dobálni, aztán beszélgettünk. Elmondtam, hogy kosarazom, ő meg, hogy vízilabdázik. Így kezdődött...

– mesélte korábban a Nők Lapjának Epres Panni.

"Tibor másnap este becsöngetett hozzánk. Hajnalig beszélgettünk, a végén odaadta a telefonszámát, hogy majd hívjam föl. Mondtam, hogy jó, de kit keressek? Akkor bemutatkoztunk"

– emlékezett vissza megismerkedésük történetére a modell.

Forrás: Domszky László

Bár kapcsolatuk nem sokkal később hosszú évekre véget ért, a vízilabdás Olaszországba igazolt, megnősült és családot alapított, Panni ez idő alatt is tudta: Tibor számára az igazi.

"Éreztem, hogy ennek nem lehet más vége, csakhogy mi majd egyszer együtt leszünk. Közbe szanaszét alakult az életünk, ő megházasodott, gyereke született, és nekem is volt egy hosszú kapcsolatom itthon. Ezzel persze nem akarom meghazudtolni az előző kapcsolatomat, de abban a hat évben is tudtam, hogy ez más, mint Tiborral"

– taglalja az Utazás a lelked körül című műsorban a modell

Forrás: Instagram/eprespanni

"Amikor újrakezdtük, még nagyon intenzíven dolgoztam modellként, s az első évben még nem is voltam nála Olaszországba. Inkább ingáztam. Vagy, ha ott voltam, akkor onnan jártam Európa más országaiba.

Aztán a második évben azt mondtuk, hogy ennek így nincs értelme. Egymás nélkül nincs értelme..."

– vallotta be a könnyeivel küszködve Szily Nórának adott interjújában a népszerű modell.

Panni és Tibor 2010-ben fogadtak örökhűséget egymásnak, szerelmükből pedig két gyermek született: 2007-ben Mór, 2009-ben Barka.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A sportoló és Panni mindenben partnerek voltak, és tényleg igaz társra leltek a másik személyében.

"(...) De nem akarom ezt idealizálni, mert az emberek akkor azt mondják, hogy „persze, könnyű nekünk, mert nincsenek problémáink". De ez nem igaz, mert vannak. Csak nem egymással!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.