Ha online ismerkedsz, ezeket mindenképp kérdezd meg partneredtől!

Forrás: Thinkstock -
online ismerkedés randi párválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság rengeten fiatal vagy éppenséggel elvált ember próbál neten keresztül ismerkedni, sokan úgy vélik, egyszerűbb, hiszen a kínos ismerkedős szöveget letudhatják pötyögve, míg mások a személyes találkozásokhoz ragaszkodnak. Ám mi van akkor, ha online kezdünk párkeresésbe? Ezekre a fontos kérdésekre figyeljünk oda! 

Ha egyből biztosra akarsz menni, kérdezd meg tőle, miként látja magát pár év múlva. Természetesen nem probléma, ha egyből nem veled tervezi az esküvőjét és nem tőled akar gyerekeket. Ennek ellenére ebből a kérdésből megtudhatod mennyire vélekedtek egyformán a jövőről. Ehhez pedig szorosan hozzátartoznak a célok. A közös célok rendkívül fontosak egy kiegyensúlyozott kapcsolathoz.

Forrás: Thinkstock

Ezek mellett pedig nem árt tudnod, hogy miképp telik egy átlagos hétvégéje, ha te nem vagy bulizós, ő ellenben péntek, szombat a diszkóban tolja: nagy eséllyel nem fogtok passzolni. Kitérhetsz a vallásra is, ami miatt szintén ütközhet az életfelfogásotok.

(Forrás: Femcafé)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.