Csuja Imre színész Csonka András tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuja Imre második fiát veszítette el tavaly októberben, aki szintén, első szülött fiához hasonlóan öngyilkos lett.  Az ország nevettetője nehéz időszakon van túl, ám újra képes mosolyogni.

A színész látszólag jó kedvűen beszélt Csonka András videóinterjújában, aki eleinte a színészi pályáról faggatta. Ami nem túl kreatív, ám mégis tökéletes témaötletnek bizonyult, hiszen Csuja Imrének a szeme is mosolyogtak, amikor visszaemlékezett, milyen körülmények között lett az Örkény Színház társulatának a tagja - írja a Blikk.

Fotó: Origo

Egy Mészáros Márta-filmben találkoztam Mácsai Palival, együtt voltunk egy jelenetben partnerek. Beszélgettünk, majd három hétre rá felhívott, hogy igyunk meg egy kávét. Amikor leültünk, azt mondta, „Imi, annyi rendező szeretne veled dolgozni, arra gondoltam, lenne-e kedved leszerződni?" Kértem egy kis gondolkodási időt, elszámoltam háromig, majd igent mondtam" - mesélte hatalmas mosollyal az arcán.

Bandi nem akarta kitérni a színészt ért tragédiára, ám ő így is meghatóan válaszolt:

„Mikor elhagytak, mikor a lelkem roskadozva vittem, Csöndesen és váratlanul átölelt az isten. Nem harsonával, hanem jött néma, igaz öleléssel, Nem jött szép tüzes nappalon, de háborús éjjel. És megvakultak hiú szemeim. Meghalt ifjúságom, de őt, a fényes nagyszerűt, mindörökké látom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.