Jóképű magyar férfi után vágyakozik Cicciolina

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Magyaroroszág férj Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra férjhez menne Cicciolina: magyar férfit keres maga mellé.

Az egykori pornósztár Olaszországban töltötte élete nagyrészét, azonban az idő előre haladtával úgy érzi: 68 évesen itt az idő, hogy visszatérjen a gyökerekhez. Magyarországon szeretne letelepedni. Sikeres felnőtt filmes karrierje során jelentős vagyonra tett szert, ennek köszönhető, hogy a déli országban három lakása is van, melyeket eladásra bocsát. Ám egyelőre senki nem érdeklődött komolyabban az ingatlanokért.

Magyar férfire vágyik. Fotó: Polyák Attila - Origo

„Úgy tűnik, most az olasz gazdagoknak sincs pénzük. Már nagyon sokan megnézték az ingatlanjaimat, de még senki nem tett rájuk komoly ajánlatot. Áron alul persze már megvették volna, de én nem adom ajándékba azt, amiben egy élet munkája benne van" - árulta el a Borsnak, majd hozzátette, hogy jelenleg egyedül él, és hosszú ideje nem volt párkapcsolata, de nem adja fel ezt az álmát.

„Volt néhány rövidebb kalandom, de egy 2-3 hónapos románc az én koromban már nem ad biztonságot. Igazi társra vágyom, aki intelligens, kedves és udvarias. Utoljára 17 évesen volt dolgom magyar férfival, de arra vágyom, hogy a hazámban találjam meg a boldogságot. Jó lenne még egyszer férjhez mennem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.