Elkészült Király Viktor új slágerének vérpezsdítő klipje - Videó

Forrás: YouTube -
videoklip Kasza Tibi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Észbontó trackkel jelentezett Király Viktor, ezúttal a slágergyáros DR BRS-sel karöltve készülnek meghódítani a toplistákat - megérkezett a Models.

A nyári újdonság kétségkívül a popimádók nagy kedvence lesz: a fülbemászó beatek és Viktor különleges, azonnal felismerhető hangszíne egy fantasztikus, rádióbarát zenét alkotott.

Ez nem is meglepő, hiszen a páros neve garancia a könnyen megjegyezhető, táncolható dallamokra: tavaly közösen bújtatták új köntösbe és tették ismét megaslágerré Demjén Ferenc Tűzvarázsló című remekét, a feldolgozás pedig hatalmasat menetelt, sikere pedig azóta is töretlen.

Forrás: YouTube

A dalhoz vérpezsdítő videóklip is készült, amit nem más, mint a hazai YouTube egyik legnagyobb sztárja, Kasza Tibor mentorált.

Király Viktor karrierje tíz éve folyamatosan felfelé ível. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Majkával és Curtis-szel közös Füttyös, ami már közel 50 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on, vagy a szintén közönségkedvenc, Bye Bye Baby.

Béres Atka személye megkerülhetetlen a budapesti éjszakában. Amellett, hogy dj, producer és rapper, alapítóatyja a Rock The City bulisorozatnak is, amely már évek óta több ezer embert mozgósít heti rendszerességgel a belváros legjobb szórakozóhelyein.

A magyar zenei életben nem akármilyen szerepet tölt be, hiszen a „doktor úrnak" izgalmas feldolgozásaival sikerült megépítenie egy generációk közötti hidat, ezzel új hullámot indítva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.