Caitlin Trantham megmutatta, hogy ódivatú, nagymamás ruhákból is igazi trendi darabokat lehet alkotni némi kreativitás és egy varrógép segítségével. A nő egészen csodás kreációkat készített!

A divatjamúlt ruhadarabok mellett bizonyára a legtöbben elmennének, Caitlin Trantham azonban meglátta bennük a fantáziát. A nő egy nap megpillantotta a '80-as évekbeli, kockás, óriási galléros, nem éppen esztétikus rucit, és egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, átalakítja. A végeredmény annyira szuper lett, hogy Caitlin teljesen rákapott a mondhatni csúnya, és ódivatú darabok átszabására. Ma már egy egész kollekciót tud felvonultatni belőlük. Szinte megszállottan keresi a nem túl szép darabokat, amelyekből azután trendi cuccokat kreál.

A nő hét éve kezdett varrni, de csak egyszerű dolgokat vállalt be, a ruháktól ugyanis tartott, túl nagy falatnak gondolta. Ám legyőzte a félelmét, és ezzel új hobbit talált magának. Szerinte ráadásul sokkal olcsóbb, ha már meglévő ruhát alakít át az ember, mintha megvenné az anyagot, és abból varr egy teljesen újat.

Kattints a képre, és nézd meg Caitlin alkotásait!

Forrás: Instagram/caitconquers