Cinthya Dictator nem tagadja: a karantén az ő kapcsolatukat is próbára tette

párkapcsolat Cinthya Dictator karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén időszak alatt rengeteg sztárpár döntött a szakítás mellett. Bár Cinthya Dictator és Molnár Tomi együtt maradtak, a fotós nem titkolja: nekik is voltak nehéz napjaik.

Cynthia Dictator Instagram-sztorijában mesélt arról, hogy szerelmével nekik sem volt vitamentes az elmúlt időszak.

„Egyre több párt látok, aki szétment, szerintem egyébként a karantén hatására, mert ez egy nagyon nagy próbatétel volt. Sok kapcsolatot megviselt, és

el kell mondjam, nekünk sem volt felhőtlen. Szóval azért, mert sok olyan fotót posztolunk, ami a jó dolgokat mutatja be, mi is rengetegszer összecsaptunk..."

-mesélte a videójában Cinthya.

"Szerintem senkinek nem kell szégyellnie azt, hogy nem tökéletes a párkapcsolata, a miénk sem tökéletes, mi sem vagyunk azok (...) De minden viszontagság ellenére nagyon szeretjük egymást. Azonban fontosnak tartom elmondani, hogy nyilván nálunk is vannak problémák"

-folytatta, majd hozzátette, hogy a legnagyobb probléma a közösségi oldalakon mutatott torz valóság.

"Engem az nem érdekel, ki hogyan éli az életét. Nyilván látok én is dolgokat az Instán, de már a felét sem hiszem el. Nekem csak az a fontos, hogy mi túlvagyunk a kis harcainkon, és túléltük a karantént (...)

Tele voltunk kétségekkel, félelmekkel, és olyan együtt töltött idővel, amit egyébként lehet, hogy külön töltöttünk volna. Ahogy mondtam, ha ezt túléljük, mindent túlélünk, és hát sikerült"

– fűzte hozzá Molnár Tomi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.