Így függetlenedik anyagilag a királyi családtól Meghan és Harry

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
pénz Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár úgy tűnik, megtalálta a módját, hogy anyagilag se függjenek sokáig a királyi családtól. Nem is gondolnád, mivel fog pénzt keresni Harry herceg és Meghan hercegné.

Mióta bejelentették kiválásukat, Harry és Meghan minden erejükkel azon van, hogy teljesen leváljanak a királyi családról. A lehető legmesszebbre költöztek, ám új Los Angelesi-i luxusotthonukat valamiből fenn kell tartani, és minden jel szerint ezt sem szeretnék a családi kasszából finanszírozni.

Meghan és Harry nem szeretne a királyi családtól függeni. Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Éppen ezért a házaspár nem rég leszerződött a Harry Walker nevű ügynökséggel, a segítségükkel ugyanis fontos témák mellett kampányolhatnak, mint például a környezetvédelem vagy a faji egyenlőség.

A cég olyan hírességekkel működött már együtt, mint Barack és Michelle Obama, Hillary és Bill Clinton vagy Oprah Winfrey. Ezzel pedig nem is gondolnánk, hogy mennyi pénzt kereshetnek: minden nyilvános beszédért egymillió fontot kapnak – írta a Daly Mail

Harry és Meghan úgy tűnik, megtalálta új "munkáját" amellyel anyagilag önállósodhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.