Hajas Laci továbbra is ingyen vállalja az egészségügyi dolgozók szépítését

Hajas László felhívás fodrászat mozgalom ingyenes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a veszélyhelyzetnek vége, a mesterfodrász még mindig ingyenes szolgáltatást nyújt az egészségügyi dolgozóknak.

Hajas László a koronavírus-járvány berobbanása után nem sokkal döntött úgy, hogy mozgalmat indít Szépítsd a dokit! néven. A megmozdulás lényege, hogy a szolgáltatóipar dolgozói ingyenes szolgáltatásokkal köszönik meg az áldozatos munkát az orvosoknak, nővéreknek és ápolóknak.

Bár a veszélyhelyzetnek már vége, még mindig jelen van a járvány, az egészségügyben dolgozóknak pedig továbbra is rengeteg a dolga. Hajas László ezért továbbra is életben tartja a mozgalmát, az egészségügyisek pedig előszeretettel mennek el hozzájuk szépítkezni.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Bár a veszélyhelyzetnek vége, az egészségügyi dolgozók továbbra is fokozott terhelés alatt dolgoznak, hiszen a vírus még nem tűnt el. Éppen ezért továbbra is teljesen ingyen vállaljuk a szépítésüket"- kezdte a Ripostnak Hajas.

„Azt vallom, hogy csak az menjen fodrásznak, aki szeret adni. Engem minden alkalom feltölt, amikor egészségügyi dolgozók távoznak elégedetten a fodrászatból. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy az ötletem mára országos összefogássá nőtte ki magát"

- tette hozzá a mesterfodrász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.