84 magyar szépség lép idén a Miss Balaton kifutójára

Miss Balaton Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2020-as Miss Balaton Gála eseményen az elmúlt hat év döntős lányai most először és utoljára lesznek láthatóak együtt a színpadon és vonulnak fel közösen egy exkluzív bemutató keretében. A verseny mentorai, Horváth Éva, Iszak Eszti, Dukai Regina és Gelencsér Tímea már alig várják, hogy újra feledhetetlen napokat töltsön együtt az összeszokott csapat.

Az idei nyár kiemelkedő eseményének ígérkezik az augusztus 19-i nagyszabású Miss Balaton Gála. A klasszikus versenyformátum helyett idén rendhagyó módon egy gála esemény keretében találkoznak az elmúlt évek döntősei az impozáns Balaton-parti környezetben. „Hihetetlen, hogy immár hét éve vagyunk a Miss Balaton család tagjai. Ez pontosan azt jelenti, hogy 84 lány került ki versenyzőként a kezeink közül. Őket mind az idei gála kifutójára várjuk majd" – árulta el Horváth Éva, aki a kezdetek óta a felkészítő csapat tagja.

Iszak Eszti, a Miss Balaton mentora és állandó műsorvezetője azt is elárulta, hogy az idei gálát is megelőzi majd egy tábor, ahol a 2021-es naptár fotói készülnek, az augusztusi eseményen pedig egy egészen rendhagyó élményre számíthat a közönség.

„Azokat a lányokat ünnepeljük most, akik az elmúlt években együtt dolgoztak velünk" – mesélte Dukai Regina, aki a szépségverseny mentoraként igazi stabilitásra lelt. „Ez egy visszatérő, jó élmény, nagyon jó érzés azt tudni, hogy hét éve minden nyáron összegyűlik ugyanaz a csapat, akikkel a verseny legszebb lányait válogatjuk ki, igaz, idén rendhagyó formátumban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.