Megkívánnál egy apukát? Megérkezett a MILF párja, a DILF

Forrás: Shutterstock -
DILF szexi férfi MILF apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuálisan vonzó, érett anya, azaz a MILF után csupán pár évet kellett várnunk, hogy egyetlen szóban definiálhassuk a középkorú szexi férfit, aki nem mellesleg apa is. A DILF – „Dad I'd Like to Fuck" – azonban túlmutat egy pornókategórián, sőt, elődjénél is sokkal jelentőségteljesebb.

A férfiak régebben a házasságot, családalapítást úgy fogalmazták meg, hogy „lefőtt a kávéjuk". Míg a nők hasonló életszakaszban a révbe érés érzésével eltelve lubickoltak, addig a férfiak nagy része kis halálként élte meg – tették mindezt úgy, hogy jó esetben szeretetben és boldogságban éltek. Ám az egyenlőség, a családon belüli feladatok tényleges megosztása új értékekkel ruházta fel őket.

Forrás: Shutterstock

Végtelenül szexi férfiak, akik babakocsival krúzolnak

Manapság teljesen természetes, hogy apa is kiveszi a részét a gyermek neveléséből, gondozásából, sőt, a modern férfiak számára elképzelhetetlen az a fajta szülőség, amit apáik, nagyapáik képviseltek. Munkából igyekeznek haza a családjukhoz, a hétvégéken nem menekülnek otthonról, hanem közös programot szerveznek a párjukkal és gyermekükkel.

A megkomolyodott, gondoskodó, felelősség teljes férfi, akire lehet számítani szexi, és ki felelhetne meg ennek jobban, mint egy apa. A nők egyébként is tudatalatt azt keresik, aki alkalmas lenne a családalapításra. Hiába tudják, hogy a vonzó apuka mögött nagy eséllyel ott áll egy feleség is, elemi, ösztönös vágyaiknak nem tudnak parancsolni. Ez azonban még nem elég ahhoz, hogy valakit DILF-nek nevezzünk. Elengedhetetlen, hogy a jó apaság mellett, adjon is magára, formálja a testét, igényes legyen, és egyfajta megfoghatatlan szexuális vonzerővel bírjon – gondolj csak David Beckhamre vagy Matthew McConaughey-re.

David Beckham egy vérbeli DILF - példás apa, akiért nők milliói rajonganak Forrás: Instagram/davidbeckham

A DILF tehát az a 30-50 év között lévő apa, akiről süt a megbízhatóság, irgalmatlan szexuális energiákkal rendelkezik, sármos, magabiztos és a nála lényegesen fiatalabb hölgyek érdeklődését is képes felkelteni.

Az is lehet DILF, aki hűséges párjához, még csak ártalmatlan flörtökbe sem bocsátkozik, tehát itt nem a szex a lényeg, hanem a felé irányuló kívánalom mások részéről.

A DILF kategória létrejöttével tehát egyfajta plusz értékkel ruházzuk fel azokat a férfiakat, akik apaként maximálisan helyt állnak, megélik a felelősséget, miközben képesek szexuálisan is vonzók maradni.

Egy felmérés kiderítette, hogy az apaest vagy a kockahas tetszik jobban a nőknek

Tanulmány és felmérés készült arról, hogy milyen testhez vonzódnak leginkább a nők. A kutatásban 2217 nő véleményét kérdezték meg. Olvasd tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.