Megszólalt Molnár Csilla Andrea egykori párja: nem akart meghalni a lány

Forrás: molnarcsilla.hu -
Molnár Csilla Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus sorsú szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea egykori párja, Futács Károly, a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legsikeresebb vállalkozója volt. Most arról beszélt, mi állhatott a lány öngyilkossága hátterében. 

Futács elmondta, viszonyukat a nagy korkülönbség miatt Csilla apja nem nézte jó szemmel, és a Story magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy miért halt meg a lány.

"Több, mint húsz évvel idősebb voltam nála, így sokan nem nézték jó szemmel a kapcsolatunkat, többek közt az édesapja sem. Amikor azon a borzalmas napon bevette a gyógyszereket, csak rá akart ijeszteni az apjára, nem akart ő öngyilkos lenni, mégis megtörtént a tragédia. Az apja engem okolt, még Csilla temetésén is azt ordította nekem, hogy gyilkos vagyok" – emlékezett vissza.

Forrás: molnarcsilla.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.