Rácz Gézát meglepetésvendéggel jutalmazta Schobert Norbi

Forrás: Youtube/Géza élete Official -
fogyás Kökény Attila Rácz Géza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Géza szigorúan betartja Norbi szabályait, kitartásáért pedig hatalmas meglepetés volt a jutalma. 

Közel 300 kilóról indult Rácz Géza, aki Schobert Norbi útmutatásai szerint szeretne legalább 220 kilót leadni feleslegéből. A 17 éves fiú szigorúan betartja a szabályokat, a fitneszguru meg is jutalmazta őt kitartásáért. Nagy meglepetéssel készült Gázénak, aki máris sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Rácz Géza jutalmas kapott Forrás: Youtube/Géza élete Official

"Vékonyabb az arcom, és szívesebben nézek tükörbe. Könnyebben veszem a levegőt, így már valamennyit sétálni is tudok kifulladás vagy zihálás nélkül" - árulta el a Borsnak Géza, aki egy meglepetésvendégnek örülhetett. Norbi ugyanis magával vitte látogatására Kökény Attilát. Az énekes a biztató szavak mellett egy kis koncertet is adott a fiúnak.

"A legfontosabb, hogy legyél egészséges! Hiába segít mindenben Norbi, ha elgyengülsz, és elkezdesz mindenfélét melléenni az engedélyezett ételekhez, nem leszel eredményes! A Megasztár után én is Norbival fogytam le, neked is sikerülni fog!" - mondta Gézának Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.