Soltész Rezső bepótolta elmaradt születésnapját

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Soltész Rezső karantén születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes hatalmas bulival ünnepelte a karantén végét, és egyben a hét elmaradt családi szülinapot. Soltész Rezső áprilisban töltötte be a 75. életévét, ám a járvány miatt ezt nem tudták megtartani, most viszont sort kerítettek az elmaradt születésnapokra.

A sztárnál még tavaly év elején állapítottak meg szívproblémákat, ezért orvosai kényszerpihenőre küldték. Soltész Rezső így júniusig lemondta fellépéseit rajongói nagy bánatára, ám a koronavírus miatt az első koncertekre csak augusztusban kerülhet most sor.

Nem csak a fellépések, hanem a családi születésnapok is elmaradtak nálunk. Például az énekes áprilisban ünnepelte 75. születésnapját, de mivel szigorúan betartották a korlátozásokat, nem érintkezett szeretteivel. Egészen mostanáig, amikor is hét elmaradt születésnapot ünnepeltek meg egy hatalmas kerti party keretében.

Soltész Rezső szívproblémái miatt volt kényszerpihenőn. Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Nem túlzás, fantasztikus élmény volt ez a hétvége. A lányaim szervezték az egészet, bőven volt mit bepótolnunk, hiszen a járvány miatt április óta nem tudtunk találkozni. Hét születésnapot is megünnepeltünk. Isteni ételek voltak, szarvaspörkölt és kacsasült és persze rengeteg torta. Mindenbe belekóstoltam. Olyan megindító volt látni minden szerettemet, hogy a meghatottságtól bepárásodott szemmel néztem a többieket" – mesélte a Ripsotnak.
Rezső már csak azt várja, hogy újra színpadra állhasson, amire valószínűleg augusztus 15-én kerül sor. Addig sem tétlenkedik, stúdióba vonult, hogy új lemezén dolgozhasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.