Vitray Tamás nem érti, miért mondta ezt róla Kállay Bori

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
válás Vitray Tamás Kállay Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportriporter és volt felesége válásuk után megállapodtak, hogy csak magát a hírt közlik, de egyikük sem fűz hozzá semmit. Vitray Tamás most nem érti, Kállay Bori miért mondta mégis ezt róla.

A pár házassága 34 év után ment tönkre, így jobbnak látták, ha külön utakon folytatják. Abban maradtak, egyikük sem nyilatkozik a részletekről, csupán a tényt közlik, hogy elváltak. Vitray Tamás éppen ezért nem érti, miért beszélt így róla volt felesége – írta meg a Ripost.

Vitray Tamás meglepődött volt felesége nyilatkozatán. Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Megegyeztünk, hogy magáról a válásról, részletesen nem beszélünk, de az, hogy a tényt megmondjuk, nem lehet kérdés.

Ehelyett ő azt mondta, hogy a hír igaz, több mondanivalóm nincs, remélem a másik félnek is lesz annyi esze, hogy hallgasson. Márpedig ebben a mondatban túl sok minden van, túl sok minden kiolvasható belőle. Irritált, hogy azt mondta: lesz annyi eszem... Hiszen megegyeztünk.

Ezért Kállay Bori mondatára annyit mondtam, hogy nem értem a művésznőt, akinek csak annyit kellett volna mondania, igaz a hír. Én sem mondtam többet" - nyilatkozta a Tanár úr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.