Újabb babát tervez 11 éves párjától a kamaszlány

terhesség kamasz Darja Szudnyisnyikova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a 13 éves Darja Szudnyisnyikova teherbe esett mégpedig 10 éves párjától. A lány azonban úgy tűnik, nem ijedt meg az anyaságtól, sőt máris újabb babát tervez.

Mindössze 13 éves volt Darja Szudnyisnyikova, amikor kiderült, hogy kisbabát vár. Állítása szerint a 10 éves Ivantól esett teherbe. Ám az orvosszakértők azt mondják, szinte lehetetlen, hogy a fiú nemzőképes legyen.

Azt feltételezik, hogy a gyerek apja az a 15 éves kamasz, akivel a lány korábban együtt járt, és valószínűleg megerőszakolta őt, a rendőrség le is tartóztatta.
Az eset óta a lány igen népszerű lett az Instagramon, ahol megosztotta követőivel, hogy a szülést követően szeretne egy újabb babát szerelmétől, a már 11 éves Ivántól – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.