Megszült a 14 éves kislány, akit a 10 éves párja ejtett teherbe

14 éves kislány megszületett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy Darja Szudnyisnyikova 13 évesen teherbe esett, mégpedig az akkor 10 éves barátjától. Most azt rebesgetik, hogy az augusztusra várt babájuk megszületett.

Mindössze 13 éves volt Darja Szudnyisnyikova, amikor kiderült, hogy kisbabát vár. Állítása szerint az akkor 10 éves Ivantól esett teherbe. Ám az orvosszakértők azt mondják, szinte lehetetlen, hogy a fiú nemzőképes legyen. A szülésről nincs sok információ, egyetlen kép szivárgott ki az Instagramra, amin Darja fogja a kislányát, de arról is azt állítják, hogy egy 2015-ben felbukkant kép photoshopolt verziója - írja a Mirror.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Маленькая Каролиночка ❤️

БЕРЕМЕННА В 13 (@uverdig_iv) által megosztott bejegyzés,

Újabb babát tervez 11 éves párjától a kamaszlány

A világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a fiatal lány 13 évesen teherbe esett, de úgy tűnik, őt nem, ugyanis már tervezi a következő babát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.