Rajongói mentenék meg Britney Spearst a családjától

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
rajongók mozgalom Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon aggódnak rajongói Britney Spearsért, ugyanis szerintük az énekesnőt 2007-es összeomlása óta a családja irányítja, holott már nem lenne erre szüksége. Mozgalmat is indítottak #FreeBritney néven.

Ismét életre kelt a #FreeBritney-mozgalom, miután olyan hírek láttak napvilágot, hogy az énekesnőt akarata ellenére kényszerítették pszichiátriai kezelésre, és nem engedték, hogy hívja a 911-es segélyhívót. Britney az esetről semmit nem kommunikált, ami még jobban aggasztja rajongóit.

Britney Spearst még mindig családja irányítja? Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

A mozgalom egyébként tavaly indult, mégpedig azért, mert anno Brintey 2007-es összeomlása után édesapja gondnoksága alá került. A rajongók szerint ezzel tíz éve visszaél a család. Ugyanis Britney az alábbi jogaival nem élhet:

• Nem vezethet, és nem szavazhat
• A gyerekei felügyeleti jogának 10 százaléka az övé
• Telefonhívásait és a közösségi oldalait ellenőrzik
• Nem fogadhat új ügyvédet
• Kiadásait felügyelik, nem rendelkezhet a pénze felett

Sokan összefogtak érte, és a mozgalom egyre nagyobbra növi ki magát. Brintey pedig még mindig hallgat a témával kapcsolatban - írta a Business Insider.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.