Elhunyt a világ legidősebb sziámi ikerpárja

halál sziámi ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ronnie és Donnie Galyont a világ leghosszabb életű sziámi ikerpárjaként ismerte a világ, akik a hasuknál összenőve élték életüket.

A hasuknál összenőtt férfiak július 4-én haltak meg egy daytoni hospice-ban, Ohio államban. Halálhírüket testvérük, Jim Galyon közölte a helyi médiával - írja az MTI.

Az ikrek 1951. október 28-án születtek Daytonban és már egészen gyermekkoruktól látványosságként szerepeltek karneválokon és cirkuszokban, a mutogatásukból származó bevétel hosszú éveken át segítette családjuk megélhetését. A Galyon-fivérek 1991-ben hagytak fel a szórakoztatással, és magányosan éltek 2010-ig, amikor súlyos egészségügyi problémáik miatt összeköltöztek családtagjaikkal.

A Dayton Daily News beszámolója szerint a helyi közösség adományokat gyűjtött és segített átalakítani a házukat úgy, hogy akadálytalanul, könnyedén közlekedhessenek otthonukban. A testvérpárt 2014-ben, röviddel 63. születésnapja előtt ismerte el a Guinness Világrekordok a világ leghosszabb életű összenőtt ikreiként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.