Így nyaral Ábel Anita szerelmével Olaszországban – fotó

Olaszország Ábel Anita nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és olasz párja épp vakációjukat töltik Olaszországban. Ábel Anita szerelme már december óta nem látta a családját, most őket látogatták meg.

Olaszországban élvezi a nyarat Ábel Anita és kedvese. Az olasz származású férfi sajnos a koronavírus miatt december óta nem láthatta családját. Most végre, találkoztak, és egyben vakációzhat is a pár.
Anita elárulta, mindenki szigorúan betartja az óvintézkedéseket, emiatt egyáltalán nincs ok az aggodalomra, csak egy kis türelemre van szükség, hiszen picit lassabban mennek a dolgok, mint amihez hozzá voltunk szokva nyaraláskor.

„Akik most készülnek utazni ide, ne aggódjanak, itt mindenki betartja a szabályokat, mindenhol maszk, és mindenkin maszk, idős, fiatal, gyerek... Persze a ruhához illő. Kézfertőtlenítés ha belépsz, és ha kilépsz az üzletből vagy bárhonnan. Az étteremben előre kell foglalni, a telefonban kicsit kérdezősködnek, van olyan hely, ahol egy papírt kell kitölteni, ki vagy, honnan jöttél stb... A strandon a napágyat is előre kell foglalni, ha szállodába mész elvileg ők intézik, a szabadstrandon kötelező tartani 1,5-2métert, mert jön a biztonsági ember és rádszól..." – írta Instagram oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.