Komplikációk léptek fel: Tokár Tomi párja őszintén mesélt szüléséről

terhesség Tokár Tomi komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Dorottya, vagy ahogy sokan ismerik, Chloe From The Woods YouTube csatornáján, beszélt arról, hogyan is zajlott a szülése. Egyáltalán nem volt zökkenőmentes már a kórházba való bejutás sem. Tokár Tomi barátnője őszintén elmesélte az egész történetet.

Nem rég született meg Dóri és Tomi első babája, a kis Andris, akit már régóta várt a pár. A szülés azonban közel sem volt zökkenőmentes. Kisfiúk ugyanis nem akart magától kibújni, így az újdonsült anyuka terhessége elhúzódott, hiába vetettek be mindenféle praktikát, hogy meginduljon a szülés.

Dórinak ezért be kellett feküdnie a kórházba, hogy mesterségesen indítsák el a szülést, de ez sem volt könnyű feladat. Ráadásul már a bejutásnál is akadályokba ütköztek, ugyanis óriási vihar volt, és becsapott hozzájuk a villám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.