Gyalogosok közé hajtott egy motoros Budapesten, elfogták - Videó

rendőrség Budapest motor Szabadság híd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök elől próbált elmenekülni egy ámokfutó motoros a Szabadság hídon.

A budapesti motoros rendőrök 2020. július 5-én délután a Vámház körúton akartak megállítani egy motor-kerékpárost, aki haladása során áthajtott a tilos jelzésen. A jármű vezetője a rendőrmotor megkülönböztető fény és hangjelzését figyelmen kívül hagyta és nagy sebességgel próbált egérutat nyerni. A férfi áthajtott a Szabadság hídon, majd felhajtott a híd járdájára, ekkor a vámház körút felé vette az irányt, ezzel több gyalogost is komolyan veszélyeztetve - írja a Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály Motoros Alosztály rendőrei a férfit a Fővám térnél érték utol, majd elfogták. Kiderült, hogy a 38 éves budapesti H. Csaba a motor eredetével nem tudott elszámolni, a 300 köbcentiméteres Piaggio motorkerékpár alvázszáma nem szerepelt a járműnyilvántartási rendszerben és azon sem biztosítás, sem rendszám nem volt.

H. Csabát közúti veszélyeztetés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a motort pedig lefoglalták, és a jogosítványát is bevonták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.