Kidobta az égő lakásból kisfiát egy anya, ő nem élte túl - Videó

kisfiú tűz lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai nő kidobta hároméves kisfiát az égő lakás erkélyéről, annak érdekében, hogy megmentse az életét. A kisfiút elkapták a szomszédok, így túlélte a tűzvészt,  sajnálatos módon az édesanya és a másik gyermek nem élte túl a tragédiát.

Az Arizonában élő Marine Phillip Blanks fura hangokra lett figyelmes. Amikor kiment az utcára, hogy ellenőrizze mi történik, észrevette, hogy valaki egy kigyulladt lakás erkélyéről segítségért kiabál. Az ordító 30 éves édesanya, Rachel Longot, szinte teljesen ellepték a hatalmas lángok, amikor egyszer csak kihajította a hároméves Jamisont az erkélyről, hogy megmentse az életét - számolt be az esetről a The Sun.

„Próbáltam cselekedni, és a feje pont a könyökömre esett. A másik srác, aki ott állt, úgy tűnt, nem tudja majd elkapni, ezért mentem oda" - nyilatkozta a férfi, aki megmentette a kisfiú életét.

A tűzoltók az asszonyt már holtan találták, másik gyermeke, Roxanne is otthon volt vele, őt is ki akarta menteni, de sajnos már nem tudta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.