Csak három napig élhetett a koraszülött kislány: édesanyja karjaiban halt meg

halál koraszülött gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luna Atkins koraszülöttként jött világra. A kislány csak három napig élt: miközben az anyukája, Philippa az ágyban fekve szoptatta, örökre elaludt.

A kis Luna koraszülöttként császármetszéssel jött a világra. Miután az orvosok elég erősnek ítélték, a kislányt hazaengedték a kórházból, azonban néhány órával később életét vesztette. Az édesanya, Philippa a reggeli órákban szerette volna megetetni kislányát, de mivel fáradtak voltak, férjével együtt mindketten elaludtak. Négy órával később arra riadt fel az anyuka, hogy kisbabája nem reagál semmire: azonnal mentőt hívtak, azonban az 50 percen át tartó sikertelen újraélesztési kísérletek után Lunát halottnak nyilvánították -írja a Metro.

„Luna megtanította nekem, hogy az élet túl rövid és túl értékes. Tartozunk neki annyival, hogy több örömmel és zenével töltsük meg a világot„

-nyilatkozta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.